top of page

Kroatië

HUNTING

 

In een land van 5,6 miljoen hectare is bijna 5,3 miljoen hectare jachtgebied. Hunting Adventure heeft hier de beste jachtgebieden voor u uitgekozen voor de jacht op grofwild. Als u een fervent trofee-jager bent dan hebben wij het beste van wat Kroatië te bieden heeft.
Tikveš, Breznica, Spačva en Papuk zijn enkele van de beste jachtgebieden met vele jaren ervaring in het beheer van roodwild en kunnen een uitstekende jachtservice, een overvloed aan roodwild en prachtige trofeeën bieden.

1 mei, bekend in de hele wereld als Dag van de Arbeid, maar in "onze" wereld van jagers, is het de langverwachte openingstijd van de reebok. Onze jachtgebieden liggen in de regio Međimurje in het noorden van Kroatië, op slechts een uur rijden van Zagreb. Daar hebben we toegang tot meer dan 20.000 ha aan jachtgebieden. Een ander groot jachtgebied is dit tussen de steden Bjelovar en Daruvar, één van 15000 ha in ons aanbod.

Kroatië biedt enkele van 's werelds beste drijfjachten op zwartwild. Hier is het niet ongebruikelijk dat een groep van 10 - 12 jagers, 80 - 120 stuks zwartwild strekken tijdens een driedaagse drijfjacht.

We hebben hier meer dan 70 000 Ha aan jachtgebieden voor drijfjachten op zwartwild, zowel gedeeltelijk omheind (nooit kleiner dan 1000Ha) of vrije wildbaan. Elke jachtdag wordt ook steeds in een ander jachtgebied georganiseerd. In Kroatië bieden we gefaseerde pakketten aan met een vaste prijs inclusief "keilers".

Er is veel vraag naar drijfjachten in Kroatië, indien u graag voor de grotere tableau’s gaat in de beste gebieden dan raden wij u aan ruim op tijd te boeken, het liefst een jaar van tevoren.
bottom of page